loader

Online Marketing Stagiaire (Amsterdam)

Over RoomPlaza

RoomPlaza is een jong, dynamisch bedrijf dat ernaar streeft het probleem van duizenden internationale studenten en jonge expats te verhelpen. Namelijk het probleem om vanuit het buitenland een geschikte woonruimte te vinden. 

Wij adverteren gemeubileerde woningdeel appartementen via ons platform zodat studenten deze appartementen vanuit het buitenland kunnen boeken.

Bij het opzetten van een marketingcampagne en het verlenen van persoonlijke service die wij studenten aanbieden, kunnen wij jou goed gebruiken! Dus als jij het leuk vindt om op verschillende manieren in contact te komen met onze doelgroep en als je graag ervaring op wilt doen in een jong en groeiend bedrijf is dit de uitgelezen kans voor jou!

 

De functie 

Jouw stage bij RoomPlaza bestaat uit de volgende onderdelen. Allereerst ben jij het aanspreekpunt (Customer service) voor onze huidige huurders. Daarnaast ga je samen met het RoomPlaza team aan de slag om online marketingcampagnes op te zetten. Studenten over de hele wereld moeten via zoveel mogelijk kanalen terecht komen bij RoomPlaza. Als de marketingpoorten open staan, zal dit resulteren in een vloedgolf van aanvragen.

Tijdens de stagel zullen honderden/duizenden internationale studenten van over de hele wereld begeleid moeten worden tijdens het boekingsproces van een appartement.

Het boekingsproces is een ander van jouw stage. Er moet een selectie gemaakt worden; honderden/duizenden studenten moeten ingecheckt worden in +/- 200 appartementen in  Amsterdam, Rotterdam, Delft en Den Haag. Samen met het ervaren RoomPlaza team ga je deze uitdaging aan. Vind jij het leuk om ons te assisteren bij het optimaal inrichten van onze marketing en customerservice-afdeling en ervaring op te doen bij een jong startend bedrijf dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Online/ offline marketing

Social media campagnes opzetten 

Blog bijhouden 

Customer service 

Boekingsmedewerker

Plan voorbereiden/ opzetten boekingperiode internationale studenten 

 

Profiel 

Je hebt ervaring met sociale media

Je bent creatief 

Je bent zelfstandig en toont initiatief 

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift

Je bent in het bezit van een rijbewijs 

Je woont in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam 

Volgende stap

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur dan een mail naar support@roomplaza.com met daarin je CV.